Skip to content

GYEREKESÉLY

MTA GYEREKSZEGÉNYSÉG ELLENI PROGRAM

Címlap Szécsényi alkalmazási kísérlet Hírek a szécsényi kistérségből
Hírek a szécsényi kistérségből
A Szécsényi kistérség jelenti
2011 június 01. (szerda) 11:19

Az idei Gyereknap alkalmából a Szécsényi kistérség néhány településén - a gyerekek nagy örömére - bemutatkozott az eKamion. Az eMultiCoop Szociális Szövetkezet IT mentorai a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium felkérésére a Városligeti Gyermeknap Biztonságos Internet Sziget elnevezésű kétnapos programjában vettek részt.

[nagyításhoz kattintson a térképre]

Bővebben...
 
Magyar Máltai Szeretetszolgálat: Összefoglaló a hazai romaközösségekben végzett egészségügyi szűrővizsgálatainkról (2009-2010)
2011 január 06. (csütörtök) 08:52

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Nemzetközi missziós orvoscsoport | Dr. Szalai László - orvos szakmai vezető

... 2009-ben és 2010-ben magyarországi romaközösségek egészségügyi szűrővizsgálataiba fogva, a terepeken ért benyomásaink, valamint a kézzel fogható vizsgálati eredmények kiértékelései rávilágítottak a romaközösségek egészségügyi ellátásának súlyos hiányosságaira ... A célcsoportjainkat a szeretetszolgálat szociológusai jelölték ki számunkra: Monor, Tarnabod, Erk, Boconád, Rimóc, Magyargéc, Endrefalva, Varsány, Ludányhalászi, a veszprémi Pokolitorony, valamint Ózd-Hétes és Sajókaza romatelepein élő mintegy kétezer gyermeket és felnőttet ...

A teljes összefoglalót itt olvashatja el: Magyar Máltai Szeretetszolgálat

 
Karácsonyi készülődés Magyargécen
2010 december 20. (hétfő) 11:01
Karácsonyi készülődés Magyargécen

 
Az eMagyarország Centrum által szervezett továbbképzés-sorozat sajtóvisszhangja
2010 október 25. (hétfő) 14:49

Nógrád Megyei Hírlap

Szenográdi Ferenc | Szolgáltatás | 2010. október 21.

Nógrád Megyei Hírlap

***

eMagyarország Centrum

2010. október 25.

Minden jó véget ér egyszer!

Jó társaságban repül az idő – tartja a mondás! S valóban, befejeződött az eMagyarország Centrum által szervezett továbbképzés-sorozat. Az ország hét régiójában megtartott workshopok utolsó helyszíne Szécsény volt. Az Észak-Magyarországi Régió eTanácsadói tehát utolsóként, de egyáltalán nem lemaradva vettek részt a hasznos napon!

A teljes cikket elolvashatja itt: eMagyarország Centrum

 
Sikeres regionális szakmai továbbképzés Szécsényben
2010 október 22. (péntek) 09:08

eMagyarország

az eMagyarország Centrum sajtóközleménye

2010. október 19-én, Szécsényben sikeresen lezajlott ország hét régiójában megrendezésre kerülő továbbképzéssorozat utolsó állomása az eMagyarország Centrum szervezésében. Az észak-magyarországi régióból közel 100 eTanácsadó vett részt a szakmai napon. A műhelymunkák és a hasznos szakmai előadások során a résztvevők olyan ismereteket szerezhettek meg, amelyekkel hatékonyan segíthetik az állampolgárokat az Internet használatában és az elektronikus ügyintézésben.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1 / 2 oldal